Video

Travel ferie

Hei, beklager så alt for lite blogging i sommerferien. Denne sommerferien har vært veldig travel. Først jobbet jeg i to uker, så tyrkia to uker. Dagen etter vi kom hjem fra Tyrkia bestemte vi oss for å dra til københavn, så rakk å være hjemme i 2 dager før vi dro videre. Kan lage egne innlegg om sommerens innkjøp og attraksjoner i København for eksempel. Den dagen vi kom hjem fra København ble det avtalt at jeg og Sara skulle ta toget til Oppdal for å være på hytten til en venninne (Elise). Jeg kom hjem på torsdag og har ikke hatt blogglyst før nå;)

 

 På vei til København


På tivoli i København. Lillesøstrene mine Ida og Stine

 

Legger ut eget innlegg med bilder, skal lage en video fra turen også :)

Summer

Hei alle sammen! Har ikke blogget noe i sommerferien, men har ikke hatt blogglyst og har ikke vist hva jeg skulle blogge om.

Har sommerjobb som Sigge(en maskot) på hotellet pappa er direktør for. Blir ferdig med jobben på fredag. Er deilig å tjene litt ekstra penger i tillegg. Kribler i hele meg nå, skal til Tyrkia på lørdag får å være der i to uker og siden jeg har kjøpt meg i-phone 4S som det går an å bruke fra fredag! Gleder meg:)

 

 

Tok bare med noen bilder fra i går:)

Dream big

Hei! Nå er det en stund siden sist. Beklager for det. Jeg, Sara og Elise dro til Oslo og fikk oppleve Justin Bieber live !!!! Helt sykt. Dere skulle sett hvor mye jeg og Sara gråt, vi hylgrein under hele konserten, og grininga ble bare verre når vi i tillegg SÅ HAN! Reaksjonen vår når vi ringte de vi kjente her hjemme skulle vært filmet. Vi ble med moren til Sara forresten.

Nå har jeg funnet ut at man bare må ha tro og tørre å drømme stort, alt kan skje.

 

 Det nederste bildet er fra torsdagen:)

 

Kommer kanskje outfit senere i dag!

Sykedag

Heisann. Har vært veldig forkjølet siden 17.mai, så måtte bli hjemme fra skolen i dag. Siden vi skal på Hamar cup til helgen tar jeg ikke sjangsen på å bli syk da.
I dag har jeg sett gossip girl, spist repsils og lest bok. Interessant dag eller hva?

Får se om jeg rekker flere innlegg i dag.

 

 

 

Dagen min!


 

Jeg er en jente på 14 år som heter Thea og kommer fra Trondheim. Jeg tar bildene på bloggen med canon eos 1100d. Håper du liker bloggen min, Gjerne legg meg til som venn!


Design av:


Ingvild Aasheim