April 2012

Sykedag

Heisann. Har vært veldig forkjølet siden 17.mai, så måtte bli hjemme fra skolen i dag. Siden vi skal på Hamar cup til helgen tar jeg ikke sjangsen på å bli syk da.
I dag har jeg sett gossip girl, spist repsils og lest bok. Interessant dag eller hva?

Får se om jeg rekker flere innlegg i dag.

 

 

 

Dagen min!


 

Overnatting

Hei! Grunnen til ingen blogging i dag og i går kveld er at Sara lå over i går. I dag har jeg hvert en del ute med venner, og jeg fant ikke tid til bloggen, dessverre.

Jeg og Sara lagde oss eggedosis i dag, spilte COD(jeg spilte det for første gang i hele mitt liv, dere skulle hørt hylingen min. Jeg er så sykt lettskremt, haha) og vi skypet med litt folk.

I går kveld skypet vi, spiste godis og så tv. Det var utrolig koselig.

 


Hahaha... Vi satt i samme rom og skypet med hverandre i går kveld:)

Bestemt meg

Hei sann! Har fikset litt design og slike ting i det siste og har hatt tentamen og prøver, så det er derfor jeg ikke har blogget. Har bestemt meg nå for å skrive minst to innlegg om dagen. Vet ikke helt hva jeg skal blogge om. Jeg blir glad for tips!

 

Skal i konfirmasjons fest i dag, så vi for se hvordan bloggingen blir. Kan prøve og få til et outfitinnlegg eller noe slikt :)

 


Mormor, morfar og meg på 17.mai♥ Gleder meg til konfen neste år, og få bunad og alt. Jeg skal ha den samme som mormor(Hamarøysbunad). Den er så fin... 

 

Jeg er en jente på 14 år som heter Thea og kommer fra Trondheim. Jeg tar bildene på bloggen med canon eos 1100d. Håper du liker bloggen min, Gjerne legg meg til som venn!


Design av:


Ingvild Aasheim